fietsnet.be

Probleem met Flash Player 11.3 in Firefox
Kris , Wednesday 20 June 2012, 22:59

We hebben onlangs een probleem vastgesteld waardoor de routeplanner niet meer wordt weergegeven. In de plaats krijg je een grijs scherm te zien met daarin volgende tekst:

Initialization failed: please check the API key, swf location, version and network availability.

Dit probleem doet zich voor met versie 11.3 van Adobe Flash Player in combinatie met Firefox op een Windows Vista of Windows 7 systeem.

In dit geval kan volgende link een oplossing bieden: http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/flash-player-113-crash-mozilla.html

Update: Het is ook noodzakelijk om de meest recente versie van Firefox te installeren (13.0.1 of hoger)

Jouw fietsrouteplanner werd weer net iets beter.
Koen , Wednesday 20 May 2009, 20:20

't Heeft energie gekost maar we zijn er deksels trots op: voortaan plan jij je route al zoomend op fietsnet.

Benieuwd in welke straat jouw startpunt ligt? Zoom diep en lees meteen de naam af. Curieus hoe jouw uitgestippelde rit er in zijn geheel uit ziet? Zoom uit.  Ga wat achteruit zitten.
Of nog: kies voor satellietfoto en droom alvast weg bij de glooiend groene rit van straks.

Dit zoomen biedt een fijn startpunt om mee te werken aan fietsnet. Bekijk jouw buurt eens in detail op de kaart. Zie je afwijkingen tussen het traject op fietsnet en de bordjes in het veld? Laat het ons weten; stuur ons een gpx bestand of maak een screenshot van de fietsnet kaart en duid het correcte verloop aan. Mail ons. Dankzij talrijke van dergelijke mails telt fietsnet.be vandaag ruim 13000 betrouwbare knooppuntkilometers.

Dankzij mensen zoals jij.

Probleem in de laatste editie
Kris , Sunday 15 February 2009, 14:10

In de laatste editie van de fietsnet routeplanner, was er blijkbaar een foutje geslopen waardoor de knooppunten van Zuid-Limburg niet meer beschikbaar waren. Daarom is voorlopig de vorige editie terug online gezet.

Zodra het probleem verholpen is, wordt de nieuwe editie met alle fietsnetwerken van Zeeland terug online gezet.

Update: Het probleem is verholpen in de editie van 17 februari.

Nieuwe pagina met links toegevoegd
Kris , Saturday 29 December 2007, 16:28

Naast fietsnet.be zijn er uiteraard nog interessante websites over fietsen en fietsroutes. Op http://www.fietsnet.be/routeplanner/links.aspx kun je links vinden naar enkele van deze sites.

Zondagseditie
Koen , Monday 25 June 2007, 0:14

De editie die we nog net op zondag uitbrengen telt haast 2400 kilometer fietsroute.

Daarnaast werkt vanaf vandaag de R-tree voor trajectdata. Om maar te zeggen dat je bij het openen van fietsnet.be minder trajecten downloadt en dus rapper aan de slag kan.
Terwijl je de kaart beweegt, zal je ook merken dat extra trajecten gedownload worden. Net-op-tijd. Het zou geen afbreuk mogen doen aan de vloeiende fietsnet.be ervaring ;-)  Als jij toch problemen ervaart, geef je maar een gil.

De R-tree brengt ons een stap verder in het ondersteunen van een écht grote fietskaart. En dat begint er al aardig op te trekken, met vandaag 2389 kilometer, 957 trajecten, 658 knooppunten, en 23926 trajectpunten.

Astemblieft.

Murphy
Koen , Friday 15 June 2007, 13:49

De eerste ochtend van fietsnet.be ging al meteen gepaard met de onvermijdelijke moeilijkheden.  De server anderhalf uur offline voor 'groot onderhoud' -- aangekondigd, zo bleek. Wie leest dat? --, en nog wat probleempjes met de webtoepassing zelf.

Afijn, geen structurele problemen maar toch heel wat downtime. En dat op de eerste ochtend. Ghrm!
Dat zij die afgeknapt zijn, maar rap terugkomen!

Copyright © 2019 fietsnet.be