fietsnet.be

Veranderingen in fietsnetwerk Limburg
Kris , Thursday 19 February 2009, 22:20

In Limburg is men het netwerk gedeeltelijk aan het veranderen. Voornamelijk in de meest noordelijke helft herlegt men heel wat trajecten, zodat de centra van een aantal dorpen worden aangedaan. In het Zuiden (Haspengouw) zou dit minder het geval zijn. Er veranderen ook heel wat knooppuntnummers. De werken zijn momenteel in uitvoering.

Het zal intussen oppassen geblazen zijn als je een route uitstippelt in Limburg. Een nieuwe papieren kaart zal normaal gezien in het voorjaar uitkomen.

Update: Een overzicht en een PDF-bestand met deze aanpassingen is beschikbaar op de website van Toerisme Limburg.

Probleem in de laatste editie
Kris , Sunday 15 February 2009, 14:10

In de laatste editie van de fietsnet routeplanner, was er blijkbaar een foutje geslopen waardoor de knooppunten van Zuid-Limburg niet meer beschikbaar waren. Daarom is voorlopig de vorige editie terug online gezet.

Zodra het probleem verholpen is, wordt de nieuwe editie met alle fietsnetwerken van Zeeland terug online gezet.

Update: Het probleem is verholpen in de editie van 17 februari.

Fietsknooppuntennetwerken Zeeland toegevoegd
Kris , Saturday 14 February 2009, 20:42

In deze Valentijn editie zijn alle fietsknooppuntennetwerken van Zeeland toegevoegd. De fietsnetwerken van West- en Oost Zeeuws Vlaanderen waren reeds in april 2008 toegevoegd. Nu zijn ook de resterende netwerken toegevoegd:

  • Walcheren & Noord-Beveland
  • Zuid-Beveland & Tholen
  • Schouwen-Duiveland

Je zal merken dat er tussen de eilanden, ook trajecten over het water aangeduid zijn. Voor deze waterwegen moet er uiteraard een veerboot genomen worden. We hebben gekozen om deze trajecten aan te duiden, zodat je gemakkelijker je fietstocht kan plannen. Zo krijg je ook een indicatie van de afstand die over het water moet worden afgelegd en rond welke knooppunten de veerboten vertrekken en aankomen. Het is trouwens de bedoeling dat we deze waterwegen binnenkort op een speciale manier aanduiden.

Copyright © 2019 fietsnet.be