fietsnet.be

Fietsnet genomineerd voor Site van het Jaar 2009
Koen , Tuesday 17 November 2009, 6:17

Samen met 'De Kust', 'NMBS', 'Vlaanderen Vakantieland' en zes andere sites werd fietsnet genomineerd voor Site van het Jaar in de categorie 'Reizen en Toerisme'.

Heb je wat aan fietsnet gehad dit jaar? Zouden volgens jou nog meer mensen van het bestaan moeten weten?
Stemmen in de jaarlijkse Site van het Jaar verkiezing is een uitstekende manier om Fietsnet in het licht te zetten.

Wat publiciteit; daar zijn we voor één keer niet vies van. Ha!

Fietsnet en Toerisme Provincie Antwerpen
Koen , Wednesday 04 November 2009, 13:07

Vanaf deze editie werkt Toerisme Provincie Antwerpen (TPA) samen met jou aan Fietsnet. Om te beginnen deelt TPA 2500 kilometer digitale data met Fietsnet; de zelfde gegevens waarop de Antwerpse papierfietskaarten gebaseerd worden.

TPA begrijpt dat we allemaal hetzelfde willen: een goed gereedschap om fietsritjes te plannen en de streek te ontdekken. Iets waarop je kan vertrouwen. TPA zag dit instrument in Fietsnet, en wil daar graag aan meewerken. Het Antwerpse is hiermee de eerste regio op Fietsnet.be die van dergelijke samenwerking kan genieten.
Eigenlijk zijn we dolenthousiast over deze samenwerking; we menen dat er nog nergens op dergelijk grote schaal samengewerkt wordt door een officiële toeristische instantie en honderden fietsers. Op dagelijkse basis. Om een fietsnetwerk te digitaliseren, online aan te bieden, te documenteren, en up-to-date te houden. We verleggen een grens.

Daarnaast neemt Fietsnet ook de functie van officiële fietsrouteplanner voor de provincie Antwerpen over. Zoals vermeld in TPA publicaties is deze te bereiken via www.fietsrouteplanner.org.

Copyright © 2019 fietsnet.be